img4

Rajonalizimi i Shqipërise - Prezantim nga Programi i Zhvillimit Rajonal për Shqipërinë e Veriut

Tiranë, 11 mars 2014 - Prezantim nga Programi i Zhvillimit Rajonal për Shqipërinë e Veriut mbi reformën qeverisëse, administrative dhe territoriale që i duhet Shqipërisë në nivel rajonal. 

Rajonalizimi i Shqipërise - Programi i Zhvillimit Rajonal për Shqipërinë e Veriut   pdflogo  

facebooklogo   youtubelogo

Kontakt

Sekretariati teknik

Adresa:
Kryeministria
Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”
Tiranë, Shqipëri

Tel:   +355 42 277561
Email: info@rat.al