Mbledhja e Këshillit Drejtues të Projektit STAR2.

U zhvillua të enjten mbledhja e Komitetit Drejtues të Projektit STAR2. Takimi drejtohej nga Ministri i Shtetit për Çështjet Vendore, z.Eduard Shalsi dhe kishte për qëllim diskutimin dhe prezantimin e raportit fillestar të detajuar të projektit tek grupi i donatorëve që mbështesin STAR2, Bashkimi Europian, Suedia, Italia, Zvicra, Qeveria e SHBA, UNDP, Qeveria Shqiptare.