img7

Ndryshime në ligjin për vendorët dhe KQZ-në

Vizion Plus, 11 janar 2015

facebooklogo   youtubelogo

Kontakt

Sekretariati teknik

Adresa:
Kryeministria
Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”
Tiranë, Shqipëri

Tel:   +355 42 277561
Email: info@rat.al