img7

Reforma Terrioriale, Çuçi: Paguajmë 25 milionë dollarë në vit për pagat e administratës së komunave

Tema Online, 25 mars 2014 – Ministri i Shtetit për Çështjet Vendore, Bledi Çuçi e konsideroi reformën administrativo-territoriale si kryereformën që do të bëjë të mundur të ndryshojë cilësinë, sasinë dhe qasjen për të gjitha shërbimet për qytetarët dhe investimet publike në nivel vendor, por edhe qendror. 

Më shumë... 

facebooklogo   youtubelogo

Kontakt

Sekretariati teknik

Adresa:
Kryeministria
Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”
Tiranë, Shqipëri

Tel:   +355 42 277561
Email: info@rat.al