img7

Harta

Harta 1. Ndarja administrativo-territoriale e Shqipërisë në qarqe - 2013
Harta Rrethet

Harta 2. Ndarja administrativo-territoriale e Shqipërisë në bashki dhe komuna - 2013
Harta Komunat

facebooklogo   youtubelogo

Kontakt

Sekretariati teknik

Z. Enea Hoti
Tel:  +355 42 277561

Znj. Vasilika Tuni            
Tel:   +35542277382

Adresa:
Kryeministria
Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”
Tiranë, Shqipëri

Email: info@reformaterritoriale.al